Trygghetsdagarna i Skärholmen 2024

Trygghetsdagarna i Skärholmen

Under fyra dagar i oktober är alla som bor i Skärholmen, Sätra, Bredäng och Vårberg välkomna att träffa representanter från Skärholmens stadsdelsförvaltning och andra aktörer i Skärholmen för att prata om trygghet. Här finns möjlighet att ställa frågor, höra mer om stadsdelsförvaltningens trygghetsarbete och bidra med förslag på hur vi tillsammans kan öka tryggheten i området.

Vi är många aktörer som arbetar tillsammans för att minska brottslighet och öka tryggheten i området. Gemensamma insatser och engagemang från olika aktörer är viktiga för att komma till rätta med de utmaningar som är kopplade till otrygghet. Trygghetsdagarna bjuder på brottsförebyggande och trygghetsskapande aktiviteter, samt information i olika former. Kom gärna och besök oss!

Se bifogad affisch.

Trygghetsdagarna kommer att ske på dessa datum:
Onsdagen den 9/10 i Vårberg
Torsdagen den 10/10 i Sätra
Fredagen den 11/10 i Bredäng
Lördagen den 12/10 i Skärholmen

Skärholmens Fastighetsägare kommer att närvara på onsdag eftermiddag och torsdag eftermiddag. Vi kommer bland annat att ha med oss information om föreningen, hur vi arbetar tillsammans med våra medlemmar, information om Trygga Trappan och även ha med vårt material om våld i nära relation.

Trygghetsdagarna i Skärholmen 2024

Taggar:, , , , , ,